Η Βελμάρ και η Hellenic Seaways δίνουν την ευκαιρία στους επιβάτες του πλήρως ανακαινισμένου «Νήσος Σάμος» να συμμετέχουν σε κλήρωση για δύο ολοκαίνουρια αυτοκίνητα FIAT 500!
Οι δύο υπερτυχεροί θα κερδίσουν τα αυτοκίνητα μέσω του διαγωνισμού «Ζήσε το ταξίδι»*, ο οποίος συνεχίζεται έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2017.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση, είναι να απολαύσετε τις διακοπές σας στην κατάλευκη Πάρο, στη γραφική Νάξο ή στην ονειρεμένη Σαντορίνη με τη φιλοξενία και τις παροχές του ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος».


ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 500€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΑΣ FIAT ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΛΜΑΡ**.

*Οι συμμετέχοντες μπορούν να προμηθεύονται τα κουπόνια συμμετοχής στο διαγωνισμό εντός του πλοίου και συγκεκριμένα στην υποδοχή του πλοίου. Στη συνέχεια πρέπει να συμπληρώσουν ορθώς τα ατομικά τους στοιχεία και να το ρίξουν στις κάλπες του διαγωνισμού που βρίσκονται εντός του πλοίου. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό μπορούν να παραλάβουν ένα μόνο κουπόνι ανά ημέρα δρομολογίου του πλοίου. Το κουπόνι αυτό είναι ατομικό και δεν μεταβιβάζεται. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με περισσότερα κουπόνια του ενός, μόνον υπό την προϋπόθεση ότι οι πολλαπλές συμμετοχές τους είναι μοναδικές ανά ημέρα δρομολογίου του πλοίου.

**Με την επίδειξη του αποκόμματος συμμετοχής στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα Βελμάρ, 18ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, 146 71 Νέα Ερυθραία, τηλ.2111063000.